Blog

Vind hier de informatie die jij zoekt over veilig en verantwoord reizen met psychedelische middelen

Alles over Iboga & Ibogaïne: De ervaring, wetenschap, tradities & legale status

Iboga is de wortelschors van de Tabernanthe Iboga-plant, ook wel ‘The Wood’ genoemd. Deze plant speelt een centrale rol in de Bwiti spirituele praktijk in West-Centraal Afrika, voornamelijk in Gabon, Kameroen en de Republiek Congo. De wortelschors wordt al honderden jaren traditioneel gebruikt voor de psychoactieve werking. Inmiddels is er in het Westen steeds meer aandacht voor deze plant, mede door de werking die het lijkt te hebben op verslaving.

Het Ayahuasca Dieet: Feiten & fabels

Als je al even in deze wereld actief bent, is het je waarschijnlijk opgevallen dat verschillende begeleiders ook verschillende diëten aanraden, met andere argumenten. In dit artikel zullen we de feitelijke achtergrond van het ayahuasca dieet verkennen en de rol van tyramine en MAO-remmers. Het is aan te raden om je, naast deze informatie, alsnog te houden aan de adviezen van de begeleider waar je gaat drinken.

Hoe word je ayahuasca ceremonie begeleider?

Ayahuasca is een krachtige, psychoactieve drank die wereldwijd steeds populairder aan het worden is. Als gevolg hiervan is de vraag naar goed opgeleide en bekwame ayahuasca begeleiders enorm toegenomen. Daarbij zijn er steeds meer mensen die de calling voelen om te beginnen met begeleiden. Een mooie ontwikkeling, maar hoe word je eigenlijk ayahuasca begeleider?

Contact

Neem contact op!

Heb je vragen, suggesties, opmerkingen, of je wil iets delen? Neem gerust contact met ons op!

Social Media

Email

info@psychedelica.nl

LET OP: De informatie op deze website is enkel bedoeld ter vermaak en om risico's te beperken. Wij raden niemand aan om psychedelica te gebruiken. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor verouderde of foutieve informatie. Doe altijd je eigen onderzoek en bij twijfel raadpleeg een professional.
This is default text for notification bar